Всичко за покрива от А до Я

Покривът е покрив, когато става все по-здрав с времето

19.09.2018

“Моят дом е моята крепост”
Английска поговорка   

    

 

Домът е една от най-важните инвестиции в живота на човек. Фамилната къща трябва да осигурява сигурност, защита и уют.Трябва да има непоклатими основи, стабилни стени и покрив, здрав като бетон. Научете защо издръжливите бетонови керемиди Bramac ще гарантират дълги години спокойствие на вас и вашето семейство.

Защо керемидите Bramac са от бетон? 

Бетонът е един от най-здравите и устойчиви строителни материали в света. Той е с естествен произход и няма нужда от изпичане на високи градуси, за да се втвърди - достатъчно е сушене при 40°C. Бетонът е гаранция за здравина на керемидите Bramac. Благодарение на изпичането на ниска температура, продуктът е винаги с перфектна формаи еднакви параметри, така че всяка керемида да пасва идеално на мястото си.

Какви са предимствата на бетоновите керемиди? 

Освен базовата си солидност и дългогодишна издръжливост, за която Bramac дава 30-годишна писмена гаранция, бетонът има и допълнително свойство - да абсорбира CO2от въздуха. Точно така, керемидите Bramac могат да поемат до 50% въглероден диоксид и така не само помагат за по-чист въздух ,а и това ги правивсе по-здрави с времето! Жизненият цикъл на повърхността на една керемида е минимум 100 години, като през това време се увеличава твърдината ѝ, но покритието остава непокътнато. Знаете ли, че средно един покрив Bramac абсорбира над 250 г CO2, което я прави до 25% по-здрава от керемида, направена от друг материал?  

Какво още е важно за един покрив?

В продължение на десетилетия, инженерите на Bramac разработват комплексна покривна система -  оригинална линия аксесоари и индивидуални соларни решения. Системата Bramac е внимателно проектирана така, че всички елементи да образуват един цял интелигентен покрив. Всичко за покрива от една ръка.

За дълготраен и устойчив дом и спокойствие за цял живот, изберете бетоновите керемиди от Bramac - все по-здрави и издръжливи с времето.

Повече интересни факти относно бетоновите керемиди и покривната система, научете на http://www.remontnapokriva.net. Последвайте ни във Facebook.